Blog

Decorațiuni evenimente – care vor fi trendurile?

Flori și veselă

Nu doar florile sunt în centrul atenției , ci și vasele în care sunt aranjate acestea. Pe mese, sau încadrate în decor. Un mix între stilul vintage și piesele moderne sunt un must have. Sticla colorată, formele geometrice și elemente de forme și tăieturi vintage.

Elemente transparente

Designerii din domeniu sunt convinși că  vom asista la un val de creștere a preferințelor pentru elementele transparente, atât cu privire la decor cât și pentru ambientul general. Întreg spațiul în care se va desfășura nunta, începând cu sala de recepție cu ferestre largi și terminând cu scaunele sau aranjamentele de pe masă, toate vor abunda de sticlă transparentă care poate fi pictată, sau de detalii imprimate pe hârtie semi-transparentă. Stilul este inspirat și împrumutat din cel scandinav și va fi cu siguranță îndrăgit de cuplurile minimaliste.

Inovație

aduce în prim plan un accesoriu care până acum era folosit în mare parte de Crăciun și nu pentru decorațiuni evenimente. Da, ați citit bine. ???? Este vorba despre coroanele de nuntă, împletite din elemente vegetale fine, precum eucaliptul cu al său miros proaspăt-dulceag și florile de câmp. Aceste coronițe vor impresiona cu siguranță oaspeții, făcând parte din gama instalațiilor florale moderne.

Locația

Fiindcă aproape orice persoană dorește să fie unică și să își scrie povestea într-o manieră care să o reprezinte cel mai bine, indiferent de eveniment, au început să fie căutate locațiile mai speciale, precum hambarele, grădinile, clădirile cu mansardă sau acoperișuri. Pentru noi este o provocare să integrăm elemente moderne într-un asemenea spațiu, însă odată îmbinate cele doua, rezultatul va fi spectaculos.

Dacă nu știi cum ai vrea să arate evenimentul tau, sperăm că te-am ajutat și informațiile noastre te-au inspirat. Este important să știi care sunt trendurile și ce poți aduce nou la nunta ta, însă mult mai importat este să vă regăsiți voi în acel stil, să vă reprezinte. Adaptează decorațiunile de nuntă la felul vostru de a fi și cu siguranță vei face alegerea perfectă.

În final, recomandarea nostră este să apelați la oameni specializați, care vă pot face cele mai potrivite sugestii și vor îmbină armonios elementele ce vă reprezintă, cu trendurile sezonului.

sursa-decro.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meniul zilei