Blog

Foto corner-ul floral – o amintire unică pentru oaspeții tai

Dintre toate detaliile care țin de organizarea nunții, astăzi ne oprim atenția pe foto corner-ul floral.

E chic, e proaspăt și cu mult lipici la invitați. Foto cornerul e acel loc unde se imortalizează zâmbetele, ochii plini de veselie, ținutele festive și amintirile.

Este un detaliu care completează și înfrumusețează atmosfera generală a unei nunți și care vine la pachet cu multă apreciere din partea oaspeților. Cum să nu ne bucure ideea de a avea un loc spectaculos în care să ne facem câteva poze sau selfi-uri? Până la urmă, așa ne păstrăm amintirile intacte, corect? ????

Foto corner-ul este și o soluție bine venită ca rezolvare la unele probleme legate de idei pentru ședința foto la nuntă. Dacă e realizat cu profesionalism de către designeri floriști sau specialiștii în domeniu, foto corner-ul poate să fie decorul de vis pentru unele cadre care sa rămână în albumul de nuntă.

Foto corner-ul – nu unul oarecare, ci unul floral

Pe lângă statutul de organizatori de evenimente, ca și designeri floriști iubim florile și puterea lor de a transforma un loc banal într-unul wow. Nimic nu impresionează mai mult decât florile naturale. Imaginați-vă cum ar arăta un photo corner aranjat impecabil, cu flori și detalii de o eleganță armonioasă, amenajat în incinta locației de nuntă. Versatilitatea florilor și a elementelor vegetale poate acoperi orice tematică și orice cadru doriți să îl reproduceți.

Idei și tematici de photo corner floral

Photo corner-ul floral se integrează cu succes în organizarea oricărei nunți, indiferent de tematică sau de stadiul pregătirilor pentru evenimentul în sine.

  • Dacă faci nuntă în ton cu tendințele acestui an, un photo corner floral care să reproducă un colț din natură este în simetrie perfectă cu tematicele de indoor garden. Drapaje și aranjamente florale agățate, completate de accesorii îmbrăcate în iederă și mușchi de pădure?

 

  • O altă idee de photo corner este cea în stilul glam – romantic, cu oglinzi și rame împodobite cu flori, completate de un fotoliu sau un divan elegant. Cadrul minunat pentru pozele cu invitații, pe care le poți oferi mai apoi ca și mărturii de nuntă.

Photo source: Pinterest

  • Stilul vintage- retro merge mână în mână cu lădițele împodobite cu flori și mesele pe care să licărească lumânări aprinse, amestecate printre aranjamente florale potrivite cu măiestrie în cutiuțe de lemn, inscripționate cu mesaje.

Photo source: Pinterest

Pune invitații ”la colț” pentru o poza servită cu multe râsete

Mirii au norocul de a primi pozele după nuntă și de a le avea frumos aranjate într-un album cu amintiri ”bine imprimate”. Dar va fi de apreciat dacă ne gândim și la amintirile invitaților. Pozele în variantă digitală sunt grozave, dar când le primesc și în format fizic, sunt de neprețuit. Este mult mai ușor să dai de ele și să rememorezi clipele frumoase când ții în mână drept mărturii de nuntă poze de la evenimentele unde mergi cu plăcere.

Ce îți rămâne de făcut pentru asta? Să optezi pentru photo corner-ul floral și să pui invitații ”la colț” pentru o poză însoțită de multe zâmbete.

Say cheese! Și mărturia de nuntă e ca și gata. ????

sursa-decro.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meniul zilei