Cum să faci ca nunta să arate fabulos, fără să te coste o avere? În continuarea articolului îți prezentăm câteva trucuri pe care le-ai putea pune și tu în practică.

Paietele și accentele metalice

Sunt încă în trend și se potrivesc oricărui sezon. Asta pe lângă faptul că adaugă o notă de glam atmosferei. Când spunem paiete, scoatem din calcul acele culori țipătoare sau extrem de metalice. Se poartă paietele în nuanțe nude, gold prăfuit, nuanțe pale sau culori foarte închise. Ce trebuie înțeles este faptul că paietele sunt un element care trebuie dozat cu grijă, pentru ca extrema cealaltă va face ca totul să arate ieftin și lipsit de gust. În cazul paietelor, ce e mult strică cu adevărat.

Lumânări și lumină caldă

Fă tot posibilul să renunți la acele lumini artificiale și în schimb alege să amplasezi în decor lumânări cât mai multe, odată aprinse, acestea vor crea o atmosferă distinsă, feerică și misterioasă, care va transforma complet felul în care va arăta petrecerea de nuntă.

Alege o locație superbă

Dacă ți-ai ales o locație care arată foarte bine, chiar și atunci când nu este pregătită pentru a găzdui o nuntă, îți va fi mult mai ușor să pui în valoare aranjamentele florale și elementele de decor ce vă definesc. Da, vei spune că o astfel de locație poate fi costisitoare. Însă, vei reduce considerabil efortul depus pentru înfrumusețarea localului și în același timp vei reduce costurile cu decorațiunile și aranjamentele.

Optează pentru florile de sezon

Cere sfatul persoanei care se ocupă de organizarea evenimentului tău și alege florile de sezon care ți se potrivesc cel mai bine. Acestea vor crea o stare de spirit în ton cu anotimpul în care va avea loc nunta. De asemenea, nu va exista riscul ca florile să nu îți fie livrate la timp, iar prețul acestora va fi mai accesibil. Așa ai reușit să te alegi cu un aranjament spectaculos, cu un buget scăzut :).

Apelează la un weeding planner 

Cu siguranță, împreună, veți face cele mai bune alegeri și decorul nunții tale va fi așa cum ai dorit. Vei reuși să eviți situațiile neprevăzute apărute în ultimul moment, iar tot ceea ce aveai tu de planificat, va fi trecut în agenda lui.

Muzica

Poate părea ciudat că facem referire la muzică, însă eleganța și rafinamentul evenimentului pot fi date și de acordurile pe care se distrează invitații voștri. Este foarte important să alegeți o formație sau un DJ pe placul vostru și care reușește să creeze atmosfera la care v-ați așteptat, în ton cu evenimentul.

Acum, că ai parcurs întregul articol, suntem siguri că vei reuși să pui în practică și să combini elementele descrise mai sus, astfel încât nunta ta să arate cu adevărat spectaculos.

sursa-decro.ro